Ndërlidhjet

PRAGË


Zëvendëskryeministri britanik, John Prescott, tha se Londra do të bëjë presion për ndryshime në buxhetin e BE-së, pasi ta marrë presidencën e radhës për 6 muaj e ardhshëm. Duke folur gjatë një vizite në Pragë, ai tha se Britania shpreson në arritjen e marrëveshjes gjatë mandatit të saj.
"Ne shpenzojmë më shumë në bujqësi se sa në shkencë, teknologji dhe arsim, dhe kjo duhet të ndryshohet. Kemi thënë se nuk ka arsye të mos mund të bëjmë ndryshime duke lëvizur në të dy drejtimet, zvogëlimin e uljes së ccmimeve dhe Politikën e Përbashkët Bujqësore", tha Prescott.
XS
SM
MD
LG