Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ne Prishtinë sot do të mbahet takimi i Forumit të
Kosovës, në të cilin pritet të diskutohet edhe çështja e grupit punues, që do të merret me përgatitjet rreth bisedimeve për statusin përfundimtar të Kosovës. Është thënë se Forumi është një mekanizëm këshillëdhënës, i krijuar nga administrata e Kombeve te Bashkuara që ka për qellim harmonizimin e qëndrimeve të forcave politike të Kosovës në qeveri dhe në opozitë.
XS
SM
MD
LG