Ndërlidhjet

MADRID


Spanja është tani vendi i tretë në botë që i ka njohur çifteve të homoseksualëve të njëjtat të drejta si çifteve të përziera lidhur me martesën, birësimin e divorcin.
Spanja është vend me traditë të fortë katolike dhe tani renditet pas Hollandës e Belgjikës lidhur me çështjen e martesave të homoseksualëve.
XS
SM
MD
LG