Ndërlidhjet

PRISHTINË


Rezoluta 1244 e Kombeve të Bashkuara është vlerësuar nga kreu i Kuvendit të Kosovës Nexhat Daci si e demoduar dhe pengesë serioze për zhvillimin politik dhe ekonomik të Kosovës, ndaj duhet ndryshuar.
Kjo rezolutë, sipas kryeparlamentarit Daci, ka qenë shumë e rëndësishme gjatë tri viteve të para të pasluftës, por është bërë pengesë në tre vitet e fundit.
XS
SM
MD
LG