Ndërlidhjet

VJENË


OSBE-ja duhet të jetë më e hapur në procedurat që ndjek dhe të përcaktojë një fokus më të qartë të aktivitetit të saj. Këto janë disa nga konkluzionet e ekipit të ekspertëve të emëruar nga OSBE-ja për të rekomanduar ndryshime në organizatën 55 anëtarëshe. Sipas ekspertëve problemet e OSBE-së janë politike dhe jo strukturore.
Ky hap u morr pas ankesave të Rusisë dhe disa vendeve të dala nga ish Bashkimi Sovjetik.
XS
SM
MD
LG