Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen pas takimit të sotëm me kryeministrin e Kosovës Bajram Kosum,i ka deklaruar se selia e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, ka dhënë përfundimisht dritën e gjelbër për bartjen e përgjegjësive në fushën e drejtësisë dhe të policisë nga administrata ndërkombëtare tek vendorët.
Jessen Petersen nuk ka dhënë ndonjë datë për kalimin e kompetencave në këto fusha, por ka shtuar se kjo do ndodhë shpejt.
XS
SM
MD
LG