Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u, shtetet e Quint-it dhe KFOR-i i kanë suspenduar për tre muaj aktivitetet e Gardës Ceremoniale të TMK-së, për shkak të deklaratave politike të kreut të TMK-së se në të ardhmen ky institucion do të jetë ushtri.
Komandanti i TMK-së, gjenerallejtënant Agim Çeku, suspendimin e ceremonive të TMK-së e cilësoi të padrejtë, por i cili do të respektohet.
Ndërkaq, kryeministri Bajram Kosumi tha se nuk mund të zgjidhet e ardhmja e TMK-së pa u zgjidhur statusi final i Kosovës.
XS
SM
MD
LG