Ndërlidhjet

TIRANË


Në Shqipëri po mbahen zgjedhjet e përgjithshme. Deri tash nuk është raportuar për ndonjë problem. Pasi e hodhi votën e tij në Tiranë, presidenti Alfred Moisiu ftoi "ata që ende nuk kishin dalë në votime që të votojnë". Në Tiranë votuan edhe liderët partiakë, Fatos Nano (PS), Sali Berisha (PD) dhe Ilir Meta (LSI). Afro 2.8 milionë votues në Shqipëri zgjedhin 140 deputetë të Kuvendit. Janë paraqitur 1253 kandidatë të më se 25 partive dhe koalicioneve. Zgjedhjet monitorohen nga një numër i madh i vëzhguesve ndërkombëtarë dhe vendës. Qendrat e votimit do të mbyllen në orën 19:00.
XS
SM
MD
LG