Ndërlidhjet

TIRANË


Kanë përfunduar pa probleme serioze votimet për zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri. Pjesëmarrja në zgjedhje ka qenë 56%. Zgjedhjet janë vlerësuar si provë për Shqipërinë dhe nivelin e demokracisë në vend, që janë kusht për integrimin e vendit në strukturat euro-atlantike.
Zgjedhjet janë mbikqyrur nga 450 vëzhgues ndërkombëtarë e rreth 3'500 vendorë. Rezultatet zyrtare priten të hënën.
XS
SM
MD
LG