Ndërlidhjet

LUBJANË


Qeveritarë dhe zyrtarë të të drejtave të njeriut nga Evropa dhe Azia Qendrore, janë mbledhur në kryeqytetin slloven, për të shqyrtuar nivelin e dhunës ndaj fëmijëve në vendet e tyre.
Konferenca triditëshe do të përqëndrohet në aspekte të ndryshme të dhunës, sidomos asaj në familje, shkollë, ose institucionet e përbashkëta të banimit.
XS
SM
MD
LG