Ndërlidhjet

NJU DELHI


Policia ka vrarë 5 persona të armatosur, të cilët, kanë sulmuar një vend religjioz, në Indinë veriore.
Asnjë grup deri më tash nuk e ka marrë përgjegjësinë.
Ministri indian i Punëve të Brendshme, Shivraj Patil, tha se faltorja nuk është dëmtuar, ndërsa policët po përpiqen t'i identifikojnë të vrarët.
"Duket se tempulli është i paprekur. Përleshjet kanë ndodhur jashtë tempullit dhe 5 militantë janë vrarë", tha Patil.
XS
SM
MD
LG