Ndërlidhjet

PRISHTINË


Me kërkesën e opozitës, Kuvendi i Kosovës sot ka debatuar për gjendjen ekonomike. Edhe në këtë rast, pozita dhe opozita kanë paraqitur pikëpamje të ndryshme në lidhje me politikat ekonomike që i zbaton Qeveria e Kosovës.
Opozita ka vlerësuar kryesisht se Kosovës po i humb perspektiva ekonomike nëse qeveria vazhdon me këto politika, përderisa kryeministri Bajram Kosumi ka premtuar se qeveria është në rrugë të mirë për t'i krijuar Kosovës një të ardhme të qëndrueshme ekonomike.
XS
SM
MD
LG