Ndërlidhjet

ZAGREB


Sot në Zagreb është themeluar "Rrjeti i qyteteve shumetnike të Evropës Juglindore", organizatë joqeveritare që përfshin rreth 60 qytete dhe komuna nga rajoni.
Rrjeti do të përqëndrohet në promovimin e demokracisë lokale, marrëdhëniet ndëretnike, mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut dhe pakicave, si dhe bashkëpunimin ndërkufitar të qyteteve.
XS
SM
MD
LG