Ndërlidhjet

STRASBURG


Në debatin e Parlamentit Evropian sot u diskutua edhe për Ballkanin dhe për Kosovën.
Duke folur për Kosovën, përfaqësuesi i presidencës britanike të BE-së, Duglas Alexander, ka thënë se "pavarësia është qartazi një opsion" për zgjidhjen e statusit të ardhshëm.
Më herët në takimin e Këshillit të NATO-s në Bruksel, është shprehur brendgosje për disa, siç ka thënë një zyrtar i NATO-s, deklarata shqetësuese të disa liderëve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG