Ndërlidhjet

ROMË


Eurokomisioneri për çështjet e Drejtësisë dhe Sigurisë, Franco Frattini, ka bërë të ditur se do kërkojë krijimin e një rrjeti evropian të shërbimeve të zbulimit, që do mundësonin një ndarje më të mirë të informacioneve të këtyre shërbimeve.
Fratini ka kërkuar krijimin e një rrjeti të kompjuterizuar evropian të shërbimeve të zbulimit, çfarë është bërë e nevojshme veçanërisht pas sulmeve në Londër.
XS
SM
MD
LG