Ndërlidhjet

SINGAPOR


Bejsbolli dhe softbolli janë hequr nga lista e sporteve që do përfshihen në Lojërat Olimpike që do zhvillohen në Londër në vitin 2012.
Komitetit Ndërkombëtar Olimpik në vend të këtyre lojërave do të fusë disa nga sportet e tilla si golfi, karateja ap regbi.
XS
SM
MD
LG