Ndërlidhjet

ROMË


Komisioneri i Bashkimit Evropian për Drejtësi dhe Siguri, Franco Frattini, tha se do të kërkojë nga qeveritë e vendeve të bllokut, krijimin e një Rrjeti të kompjuterizuar të shërbimeve të zbulimit evropian.
Sipas tij, përparimi në këtë drejtim është ngadalësuar nga ngurrimi i agjencive kombëtare të zbulimit për ndarjen e burimeve dhe metodave.
XS
SM
MD
LG