Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i administratës së UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen, ka zhvilluar sot një nga takimet preliminare me kryeministrin Bajram Kosumi dhe ministrin e Pushtetit Lokal, Lutfi Haziri, para se të nënshkruajë vendimin administrativ, me të cilin, do të shpallet e filluar faza testuese e decentralizimit në Kosovë.
Nga pesë pilot-komunat e para, do të fillohet me dy, atë të Graçanicës, e banuar me shumicë serbe dhe Hanin e Elezit, me shumicë shqiptare.
XS
SM
MD
LG