Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një panda ka lindur në kopshtin zoologjik në Uashington, çfarë shënon arritje të madhe për këtë kopsht zoologjik. Pandat janë specie të rrezikuara dhe çdo kafshë e re shënon arritje për pasurinë shtazore të botës.
XS
SM
MD
LG