Ndërlidhjet

TIRANË


Stërvitja e koduar "Angazhimi Adriatik 2005", në të cilën janë të përfshira forcat e Shteteve të Bashkuara, Shqipërisë dhe Maqedonisë, ka për qëllim të rrisë aftësitë ushtarake, nën Programin e bashkëpunimit ndërmjet tri vendeve, tha ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë.
Kjo manovër do të ndihmojë Shqipërinë dhe Maqedoninë për arritjen e standardeve të NATO-s.
Ambasada amerikane në Tiranë tha se ushtrimet janë "një kontribut i madh në luftën ndërkombëtare kundër terrorizmit".
XS
SM
MD
LG