Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e brendshëm dhe të drejtësisë të Bashkimit Evropian po diskutojnë në Bruksel planet evropiane kundër terrorizmit, pas sulmeve në Londër.
Ky takim krize drejtohet nga Britania që ka kryesinë e rradhës së BE-së.
Britania ka kërkuar nga vendet anëtare të

Unionit të marrin masa konkrete për t'i prerë rrugët e financimit të grupeve terroriste në Evropë. Madje është kërkuar vënia e sanksioneve ndaj vendeve që dështojnë në luftën kundër pastrimit të parave.
XS
SM
MD
LG