Ndërlidhjet

VJENË


Kryesuesi i radhës i OSBE-së dhe ministër i Jashtëm i Sllovenisë, Dimitrij Rupel, shfaqi shpresën se procesi zgjedhor në Shqipëri do të përfundojë shpejt, në mënyrë që Parlamenti dhe Qeveria e re të fillojnë punën pa humbur kohë.
"U bëj thirrje të gjitha partive që t'i respektojnë vendimet e institucioneve kompetente, veçanërisht të Komisionit Qendror Zgjedhor dhe Kolegjit Zgjedhor, të cilat, duhet të mos vihen nën presion, dhe profesionalisht e në përputhje me rregulloret e zgjedhjeve, t'i trajtojnë të gjitha parregullsitë dhe ankesat", ka thënë Rupel.
XS
SM
MD
LG