Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministri i Pushtetit Lokal, Lutfi Haziri, tha sot se në 92 përqind të territorit të Kosovës ka liri të lëvizjes, përveç në tri komunat veriore.
këto komente zoti Haziri i bëri pas një takimi të grupeve të përbashkëta punuese për vlerësimin e standardit të lirisë së lëvizjes dhe kthimit të qëndrueshëm.
Duke folur për numrin e të zhvendosurve nga Kosova, ai tha se si shifra më të përafërta i konsideron ato të organizatës ESI me seli në Berlin, sipas të cilës, të zhvendosur janë deri në 65 mijë kosovarë.
XS
SM
MD
LG