Ndërlidhjet

SHKUP/ BRUKSEL


Kuvendi i Maqedonisë e ka miratuar sot me shumicë votash Ligjin për Përdorimin e Simboleve Kombëtare të Bashkësive Etnike.
Miratimin e tij e ka përshëndetur edhe Përfaqësuesi i Lartë për Politikë të Jashtme dhe Siguri i Bashkimit Evropian, Javier Solana. Ai ka thënë se bazë për këtë proces ishte Marrëveshja e Ohrit, ndërsa vlerësoi se Maqedonia tani është në situatë shumë më të mirë se sa para 4 vitesh.
XS
SM
MD
LG