Ndërlidhjet

HELSINKI


Përfaqësues nga qeveria e Indonezisë dhe nga provinca separatiste Aceh kanë rënë dakord të nënshkruajnë marrëveshje formale paqësore, për t'i dhënë fund konfliktit të gjatë 29 muaj.
Marrëveshja, e cila u finalizua gjatë bisedimeve paqësore në Finlandë, parasheh pjesëmarrjen e kryengritësve në procesin politik, respektimin e të drejtave të njeriut, amnistinë e kryengritësve dhe ri-integrimin e tyre në shoqëri.
XS
SM
MD
LG