Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian sot kanë kërkuar që "qeveria e re e Shqipërisë, që do të dalë nga zgjedhjet e fundit parlamentare së bashku me Kuvendin, duhet të fillojnë punën me përkushtim të qartë për reforma drejt integrimeve evropiane". Në kumtesën nga takimi i sotëm thuhet se gjatë zgjedhjeve të 3 korrikut "kishte mangësi" dhe se për këto mangësi "duhet të diskutohet në mënyrë që ato të mos përsëriten në të ardhmen". Ministrat e jashtëm të BE-së poashtu kanë kërkuar fokusim në përmirësimin e sundimit të ligjit në Shqipëri.
XS
SM
MD
LG