Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadminsitartori i Kosovës, Soren Jessen-Petersen i dorëzoi sot kryeministrit të Kosovës, Bajram Kosumi projektet për formimin e ministrisë së drejtësisë dhe asaj të rendit. Kjo u bë e ditur pas takimit Petersen – Kosumi, në të cilin merrte pjesë edhe shefi i shtyllës së katërt të Unmikut, Jean Dessur.
XS
SM
MD
LG