Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kuvendin e Kosovës sot u debatua për çështje të sigurisë. Për këto çështje folën zyrtarët më të lartë të policisë ndërkombëtare dhe të asaj kosovare.
Por deputetë nga pozita dhe opozita u shprehën të pakënaqur me fjalimet e tyre. Pritet që gjatë ditëve të ardhshme Kuvendi do ta bëjë një përmbledhje të rekomandimeve dhe do t'i dërgojë ato tek institucionet kompetente.
Gjatë dy ditëve të ardhshme do të debatohet për çështjen e personave të zhdukur.
XS
SM
MD
LG