Ndërlidhjet

PRISHTINË


Forumi politik i Kosovës, i cili mbledh në vete presidentin dhe katër përfaqësuesit më të lartë të partive kryesore politike, ka vendour sot që të formojë 4 grupe punuese për përgatitjen e bisedimeve për statusin e Kosovës.
Këto 4 grupe punuese janë propozim i Sekretariatit të Frumit, ku bëjnë pjesë Grupi për Kushtetutë dhe Çështje Juridike, ai për Ekonomi, grupi për Pakicat dhe ai pë Monumentet Kulturore.
Ndërkohë, është propozuar dhe fromimi i grupit të pestë , atij për të pagjeturit e luftës dhe dëmet që i janë shkaktuar Kosovës gjatë luftës së fundit.
XS
SM
MD
LG