Ndërlidhjet

PRISHTINË


Vendimi i Listës Serbe për të mos marrë pjesë në institucionet e Ksovës mund të efekte të ndryshme kanë thënë zyrtarë të qeverisë së Kosovës, ndërkohë që vetë përfaqësuesit e kësaj liste kanë paralajmëruar se efekti i parë do të jetë tërheqja e përfaqësuesit të tyre nga grupi punues për decentralizimin. Ndërkohë, nuk dihet se çfarë do të ndodhë me tete vende të rezervuara deputetësh për përfaqësuesit e këtij subjekti dhe një post ministror që i ka pritur deri më tash në qeveri.
XS
SM
MD
LG