Ndërlidhjet

OTAVË


Kanadaja është bërë zyrtarisht vendi i katërt në botë, në të cilin lejohet martesa mes personave të gjinisë së njëjtë.
Ligjin e fuqizoi Gjykata Supreme. Martesa mes personave të gjinisë së njëjtë lejohet në Holandë, Belgjike dhe Spanjë.
XS
SM
MD
LG