Ndërlidhjet

PRISHTINË


Forumi politik i Kosovës, ka vendour sot që të formojë 4 grupe punuese për përgatitjen e bisedimeve për statusin e Kosovës.
Këto grupe punuese janë propozim i Sekretariatit të Frumit, ku bëjnë pjesë Grupi për Kushtetutë dhe Çështje Juridike, ai për Ekonomi, grupi për Pakicat dhe ai pë Monumentet Kulturore.
Është propozuar edhe formimi i grupit për të pagjeturit dhe dëmet që i janë shkaktuar Kosovës gjatë luftës së fundit.
XS
SM
MD
LG