Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot kanë mbajtur një seancë parlamentare ku është debatuar për çështjen e personave të pagjetur. Kryeministri i Kosovës, Bajram Kosumi, i ka bërë thirrje faktorit ndërkombëtar dhe qendrave të vendosjes, që të ndihmojnë për zgjidhjen e kësaj çështjeje.
Pas debatit të sotëm , pritet që nesër Kuvendi të aprovojë një rezolutë ose deklaratë lidhur me cështjen e këtyre personave.
XS
SM
MD
LG