Ndërlidhjet

PRIZREN


Gjykata e Qarkut në Prizren ka dënuar tre qytetarë të Shqipërisë me dënimin më të lartë për përfshirje në trafikimin e qenieve njerëzore.
Paneli gjyqësor i përbërë prej dy gjykatësve ndërkombëtarë dhe një vendësi dënoi Vladimir Ukajn dhe Robert Sylajn me nga 12 vjet burg, dhe Sabri Islamin me 10 vjet.
Ata akuzoheshin për trafikim të qenieve të gjalla, dhunim, nxitje ne prostitucion dhe falsifikim të dokumenteve.
XS
SM
MD
LG