Ndërlidhjet

TOKIO


Gratë japoneze vazhdojnë të ruajnë rekordin botëror për jetëgjatësi.
Qeveria tha se gratë në Japoni vitin e kaluar kanë jetuar mesatarisht 85 vjet, që është 20 vjet më shumë se mesatarja e vendeve tjera. Kjo sipas qeverisë japoneze është rezultat i dietës së shëndoshë dhe përmirësimit të kujdesit shëndetësor.
XS
SM
MD
LG