Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bashkimi Evropian, do të investojë sivjet rreth 50 milionë euro për demokratizimin e shoqërisë në Bosnje, si dhe për reformimin dhe modernizimin e institucioneve shtetërore.
Pjesa më e madhe e mjeteve do të shpenzohen për reformat e institucioneve shtetërore dhe shërbimeve civile, kurse pjesa tjetër për zhvillimin e sektorit shoqëror, si dhe mbështetjen e refugjatëve dhe mediave të pavarura.
XS
SM
MD
LG