Ndërlidhjet

TIRANË


Ekipi i mjekëve nga Shqipëria, Maqedonia dhe Kroacia, i cili do të udhëtojë në Afganistan për t'i ndihmuar misionit të NATO-s në këtë vend, do të jetë nën komandën e Greqisë, ka njoftuar ministria e Mbrojtjes në Tiranë.
Shqipëria, Maqedonia dhe Kroacia synojnë të anëtarësohen në NATO dhe të zhvillojnë strategji të përbashkët ushtarake.
XS
SM
MD
LG