Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

GJENEVË


Ministrja e punëve të jashtme e Zvicrës, Micheline Calmy - Rey këtë të shtunë do ta vizitoj Kosovës, ka kumtuar sot kjo ministri. Gjatë kësaj vizite triditëshe planifikohet takimi i saj me kryetarin e Kosovës, Ibrahim Rugova dhe me kryeministrin, Bajram Kosumi. Në një intervistë që e botuan sot gazetat në Gjenevë, "24 orë" dhe "Tribunë dë Zhenevë", zonja Calmy-Rey ka thënë se është "koha që të kërkohen rrugët për një pavarësi formale" të Kosovës.
XS
SM
MD
LG