Ndërlidhjet

PRISHTINË


Autoritetet e Unmikut kanë nënshkruar një kontratë me Bankën Botërore për financimin e dy projekteve në një shumë prej 12.5 milionë dollarësh. Është kumtuar se njëri projekt do të ndihmoj për agjencinë e promovimit të investimeve, ndërsa tjetri mbështet procesin buxhetor dhe politikat e punësimit publik. Secili nga këto projekte do të zgjatë deri në tri vjet.
XS
SM
MD
LG