Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Kosumi sot për herë të parë ka udhëhequr mbledhjen e Këshillit Ekonomik Fiskal. Zëvendës kryeadministratori i Kosovës Larry Rosin ka thënë se ky është një hap i rëndësishëm përpara në bartjen e kompetencave te qeveria e Kosovës.
Z.Kosumi pas këtij takimi ka thënë se letra, që e ka marrë në emër të Grupit të Kontaktit, shpreh shqetësim për procesin e kthimit dhe për decentralizimin, e jo edhe për përmbushjen e standardeve.
XS
SM
MD
LG