Ndërlidhjet

UASHINGTON


Klerikët kryesorë myslimanë në Shtetet e Bashkuara kanë lëshuar sot një urdhër fetar kundër terrorizmit, ku thuhet se të gjitha aktet e terrorizmit që godasin civilët janë 'haram' ose të ndaluara në islam. Po ashtu thuhet se është detyrë civile dhe fetare që myslimanët të bashkëpunojnë me autoritetet e ligjit për të mbrojtur jetërat e të gjithë civilëve.
XS
SM
MD
LG