Ndërlidhjet

BOMBAI


Zyrtarët thonë se nga vërshimet dhe rrëshqitja e dheut janë mbytur rreth 800 persona në qytetin indian të Bombait. Meteorologët parashikojnë të reshura edhe më të mëdha në kryeqytetin financiar të Indisë, ku shkollat, bankat, dhe bursat janë mbyllur, ndërsa transporti publik mezi po funksionon.XS
SM
MD
LG