Ndërlidhjet

PRSIHTINË


Qeveria e Kosovës dhe administrata e UNMIK-ut, edhe sot kanë vazhduar punën në grupet e përbashkëta për vlerësimin e shkallës së përmbushjes së standardeve.
Grupi për standardin e parë, atë të institucioneve funksionale e demokratike, ka vlerësuar se krahas buxhetit, si pengesë kryesore në përmbushjen e këtij standardi është jo gatishmëria e serbëve, që të punësohen në institucionet e Kosovës, pasi që pjesëtarët e këtij komuniteti preferojnë strukturat paralele.
XS
SM
MD
LG