Ndërlidhjet

HOUSTON


Anëtarët e ekipit të anijes kozmike Discovery kanë shkëmbyer pajisjet me mbeturinat, që ishin grumbulluar në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor në vitet e fundit.
Astronautët po i zbrazin 15 tonë ngarkesë. Ata pritet, që në tokë t'i kthejnë 13 tonë mbeturina dhe pajisje tjera, që janë të panevojshm për stacionin.
XS
SM
MD
LG