Ndërlidhjet

KABUL


Kryengritësit në Afganistan janë bërë "më të pamëshirshëm" duke i shfrytëzuar sulmuesit vetëvrasës dhe duke i goditur udhëheqësit fetarë dhe qeveritarë, për të penguar zgjedhjet paralamentare të shtatorit, tha gjeneral-majori amerikan Jason Kamiya.
Komandanti i operacioneve të forcave të koalicionit tha sot se kryengritësit operojnë në grupe të vogla në zonat ku forcat e koalicionit nuk janë të pranishme.
XS
SM
MD
LG