Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Kosovare e Mirëbesimit sot e ka shpallur raundin e tetë të privatizimit.
Me nxjerrjen në shitje të 12 ndërmarrjeve, ku bëjnë pjesë dy miniera, një hotel, një fabrikë për këpucë dhe përpunimin e lëkurës, si dhe 9 ndërmarrje tjera shtetërore, autoritetet shpresojnë t'i japin shtytje prodhimtarisë në ekonominë stagnuese të Kosovës.
XS
SM
MD
LG