Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia do të asgjesojë 65 mijë zogjë dhe pula si pasojë e rasteve të infektimit nga gripi i shpezëve në 13 rajone.
Deri tani nuk është shënuar ndonjë rast i infektimit të njerëzve nga virusi në fjalë.
XS
SM
MD
LG