Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nga 3 gushti UNMIK-u do fillojë zbatimin e Marrëveshjes së Përkohshme të Tregtisë së Lirë me Maqedoninë, kanë bërë të ditur zyrtarët e Shtyllës IV të UNMIK-ut.
Finalizimi i MTL-së me Maqedoninë është bërë më 28 qershor në Prishtinë, nga një delegacion i përbashkët i UNMIK-ut, institucioneve kosovare dhe një delegacioni nga Maqedonia. Kjo marrëveshje nuk është ratifikuar nga parlamenti i Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG