Ndërlidhjet

BERLIN


Qeveria gjermane, përmes ministres për bashkëpunim ekonomik dhe ndihmë vendeve në zhvillim, e ka vlerësuar pozitiv aktivitetin e Paktit të Stabilitetit.
" Ne po krijojmë një treg të brendshsëm në Bllakn dhe përmes zhvillimit ekonomik popullsia po mëson se si mund të arrijë dhe bashkëekzistencën", tha zyrtarja gjermane. Më tej ajo ka theksuar se nuk ka vend për eufori, duke shtuar se Bosnja, Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Moldavia ende përballen më shkallë të lartë korrupsioni, varfëri dhe konflikte etnike.
XS
SM
MD
LG