Ndërlidhjet

TIRANË


Kreu i prezencës së OSBE-së në Shqipëri, ambasadori Pavël Vaçek, gjatë takimit me kreun e shtetit shqiptar vlerësoi rolin e presidentit Moisiu në proçesin zgjedhor dha ka kërkuar që të mos bëhet asnjë presion mbi KQZ-në apo Kolegjin zgjedhor në këto momente kyçe për zgjedhjet.
Presidenti Alfred Mosiu, vlerësoi mbajtjen e zgjedhjeve, por theksoi se mangësitë u shfaqën më vonë në administrimin e votës, por ato nuk prekën thelbin e proçesit. Moisiu ka kërkuar nga të gjithë politikanët vetpërmbajtje dhe respekt të plotë ndaj vullnetit të zgjedhësve.
XS
SM
MD
LG